Sunday, December 25, 2005

Vrolijk Kerstfeest

Salam allemaal, wonder boven wonder zijn Martijn en ik veilig in Marokko aan gekomen. Het was een lange en vermoeiende reis, maar het was allemaal de moeite waard. Marokko is echt bijzonder mooi, het landschap vanuit de trein was indrukwekkend en het is erg vreemd om rond te lopen in een totaal andere cultuur. Na een korte stop in Tanger zijn we met de trein naar Fes, een stad in het zuidoosten, gegaan. Fes is een erg autentieke stad waar je nog veel van de oude Marokkaanse cultuur terug ziet. We slapen in een super gezellig hostel midden in de Medina met een dakteras vanwaar je uitzicht hebt over een groot gedeelte van Fes. Overdag vermaken we ons kostelijk met de lokale bevolking in de restaurantjes en de theehuizen die allemaal enorm vriendelijk en gastvrij zijn. Tot nu toe heb ik nog nergens op de wereld zulke vriendelijke en gezellige mensen ontmoet als hier in Marokko.
Naar verwachting zullen we nog een dag in Fes blijven, waarna we onze reis zullen vervolgen naar de hoofdstad Rabat en uiteindelijk weer terug richting Malaga om oud en nieuw te vieren.
Wij wensen jullie geweldige kerstdagen toe, geniet er vqn want hier is er totaal niets van te merken dat het Kerstmis is.
Tot snel

No comments: