Tuesday, December 16, 2014

Chicago Summer Training



Voor training moesten we met het hele team deze zomer wederom naar Amerika. Deze keer had LinkedIn de training georganiseerd in Chicago. Samen met mijn Japans/Spaanse collega Nagi vertrokken we ruim op tijd naar het vliegveld, maar door al het getreuzel en de enorme rij bij de douane hadden we alsnog bijna het vliegtuig gemist.


De reis liep voor de rest vlot en door het tijdsverschil kwamen we vroeg in de middag al aan in Chicago. Chicagp is de op één na grootste stad van de VS, maar voelt klein aan. 


De binnenstad bestaat zoals de meeste Amerikaanse steden voornamelijk uit indrukwekkende wolkenkrabbers die in Chicago doorlopen tot aan het strand van Lake Michigan. De sfeer in de stad was fantastisch en deed een beetje denken aan San Francisco. Dit kwam waarschijnlijk omdat het prachtig weer was en veel mensen op het strand of een van de stadsfestivals te vinden waren.


De week bestond voornamelijk uit training en brachten we dus ondanks het prachtige weer hoofdzakelijk door in het hotel. Toch werd er 's avonds genoeg ruimte overgelaten voor teambuilding zodat we de kans kregen om net wat meer van de stad te zien.


De laatste avond gingen we als afsluiting van de week met zijn allen naar een honkbalwedstrijd van de Chicago Cubs. De meeste collega's bleven na de trainingsweek nog een aantal dagen langer in Chicago, maar Nagi en ik hadden besloten om voor wat meer avontuur te kiezen en vertrokken daarom de volgende dag naar Alaska.

No comments: